Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Mepiform 4cmx30cm, 5 obloga, silikonska obloga

Mepiform 4cmx30cm, 5 obloga, silikonska obloga

Proizvođač: Molnlycke

€ 97,26

Mepiform je tanka, diskretna, fleksibilna obloga za rane s tankim silikonskim slojem (Safetac tehnologija). Prema međunarodnim preporukama, silikonske obloge su prvi izbor kod tretiranja najčešćih ožiljaka - hipertrofičnih i keloidnih.

Primjena:

Mepiform se upotrebljava kod prevencije i tretiranja ožiljaka.

 

Mepiform sa Safetac tehnologijom sprječava i smanjuje ožiljke. On ih ravna, omekšava i smanjuje crvenilo uzdignutih hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka, kao što su ožiljci nakon operacija ili opeklina. Također se može upotrebljavati i kao profilaktička terapija na zatvorene rane u svrhu sprječavanja budućeg stvaranja ožiljaka.

 

Mepiform je jednostavan za primjenu i može se upotrebljavati na cijeloj površini tijela. Pruža UV zaštitu. Vodootporan je i može se nositi za vrijeme kupanja i tuširanja. Može se rezati na veličinu koja odgovara površini rane.

Safetac tehnologija je patentirana tehnologija prijanjanja mekanog silikona. Proizvodi sa Safetac tehnologijom su klinički ispitani na svojstva nježnosti prema koži, te minimalne bolnosti i oštećivanja kože prilikom njihovog uklanjanja.

Šifra artikla: 99989125

Kategorije: Ozljede na koži, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.