Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Mustela Sun mlijeko za zaštitu od sunca, SPF 50, 100ml

Mustela Sun mlijeko za zaštitu od sunca, SPF 50, 100ml

Proizvođač: Mustela

€ 25,91

Razvijen u skladu s najnovijim velikim pomacima u zaštiti djece od sunca, novi Mustela Losion s vrlo visokom zaštitom SPF50+  posebno je oblikovan kako bi se osjetljiva koža Vaše bebe zaštitila od opasnog sunčevog zračenja, već od prvog dana.*

Novi organsko-mineralni sustav zaštite od sunca osigurava vrlo visoku zaštitu od UVB (SPF 50+) i UVA širokog spektra te je prilagođen osjetljivoj koži beba i djece.

 

Zahvaljujući patentiranom kompleksu baziranom na avokadu s antioksidativnim svojstvima vitamina B, osigurava poboljšanu zaštitu stanica kako bi se očuvao prirodni sustav obrane kože i spriječila oštećenja stanica.

 

Zahvaljujući ulju avokada osnažuje kožnu barijeru i reducira dehidraciju.

 

* Pogodan i za bebe otpuštene s neonatalne njege.

 

86% sastojaka prirodnog porijekla.

 

Glavni sastojci prirodnog porijekla:

100% organo-mineralna zaštita od sunca s Tinosorbom S i prirodno dobivenim TiO2. Bez nanočestica.

Patentirani biljni kompleks baziran na avokadu: za poboljšanu zaštitu stanica i kože.

 

0% nanočestica, alkohola, parabena, fenoksietanola.

 

Djeca mlađa od 3 godine ne bi smjela biti direktno izložena suncu. Kad je izlaganje neizbježno nanesite obilnu količinu Losiona s vrlo visokom zaštitom na lice i tijelo prije izlaganja suncu i ponovite nanošenje barem svaka dva sata i nakon kupanja.

Oprez: nedovoljna količina proizvoda smanjuje zaštitu.

Losion s vrlo visokom zaštitom može se koristiti od prvog dana.*

 

Ugodan za korištenje

Kremaste teksture, Losion za vrlo visoku zaštitu se lako razmazuje na bebinoj koži i ne ostavlja ljepljivi trag. Kožu ostavlja mekom, podatnom i hidratiziranom. Lagane teksture, nije vidljiv na koži. Ne ostavlja mrlje na odjeći. Vrlo otporan na vodu, znoj i trenje izazvano ručnicima i odjećom ukoliko se pridržava preporuke za nanošenje barem svaka dva sata. U praktičnoj tubi koja ne kapa.

 

Šifra artikla: 99852207

Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.