Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Neu Ros, 60 kapsula

Neu Ros, 60 kapsula

Proizvođač: Prae-Valeo

€ 69,68

NEU-ROS je nezamjenjiva stanična hrana s velikim količinama neuropeptidnih prekursora (vitalno važni za optimalno funkcioniranje mozga), zatim antioksidantima, esencijalnim aminokiselinama i ciljanim masnim kiselinama. NEU-ROS je dodatno obogaćen klorofilom, željezom, beta-karotenom i gotovo svim mineralima i vitaminima u pravilnoj ravnoteži. Osobito je bogat vitaminom B12 (u NEU-ROS-u je korišten onaj iz najvrjednijega izvora na Zemlji čiji nedostatak oštećuje i degenerira živčana vlakna, no s druge strane najvažniji je sastojak za stvaranje krvnih stanica).

 

SASTOJCI

Alfa lipoična kiselina, Prah alge iz jezera Klamath (AFA ALGA), Koenzim Q10, Prah lišća mlade zelene pšenice (Triticum aestivum), Maltodekstrin. Tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat biljni, želatinska kapsula.

SASTOJCI U DNEVNOJ DOZI (* mg dan** RDA):

Alfa lipoična kiselina 300 -

Prah alge iz jezera Klamath - AFA ALGA

(Aphanizaomenon flos-Aquea) 250 -

Koenzim Q10 100 -

Prah lišća mlade zelene pšenice (Triticum aestivum) 100 -

 

NAČIN PRIMJENE

Dvije kapsule na dan.

Pri konzumaciji svake kapsule potrebna je obilnija hidracija. Preporuča se popiti kapsulu uz najmanje 2 dcl tekućine - hladne do sobne temperature.

Šifra artikla: 99855185

Kategorije: Dodaci prehrani za detoksikaciju i izlučivanje tekućine, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.