Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Sensilab Flexiforce Collagen II, 60 kapsula

Sensilab Flexiforce Collagen II, 60 kapsula

Proizvođač: Sensilab

€ 18,68

Kapsule FlexiForce sadrže patentiranu kombinaciju kolagena tipa II, hondroitin sulfata, hijaluronske kiseline i proteoglikana koja je već godine 2011 u Americi primila nagradu za pripravak godine.

Redovitim uzimanjem proizvoda FlexiForce pomažemo zdravlju zglobova i time možemo uživati u najdražim aktivnostima svakodnevnice.

Kolagen je glavna bjelančevina vezivnog tkiva koja predstavlja 25% ukupne bjelančevinske mase. Ona se nalazi i u unutarnjem dijelu pojedinih stanica. On je glavni sastojak hrskavice, veziva, tetiva i kostiju.

Hondroitin je spoj ugljikohidrata te je prirodno prisutan u vanjskom sloju staničnog matriksa. Važan je u očuvanju strukture cjelovitosti vezivnog tkiva.

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak čovjekovog tijela. Ona je prisutna u vezivnom i živčanom tkivu te zglobovima.

Proteoglikani su molekule koje su sastavljene od različitih kombinacija proteina i ugljikohidrata. Nalaze se u različitim vezivnim tkivima. Najkarakterističniji su kod tkiva hrskavice.

Šipak, inače bogat izvor vitamina C, pomaže u očuvanju zdravih i gipkih zglobova. Dok ima vitamin C ulogu kod nastanka kolagena za normalno djelovanje hrskavice i kostiju.  

Šifra artikla: 99866891

Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.