Adrenomaxx, 75 kapsula

Adrenomaxx, 75 kapsula

Proizvođač: Biobalance

€ 23,23

Adrenomaxx® je dodatak prehrani osmišljen kao nutricionistička podrška cjelokupnom organizmu u stanjima koja mogu iscrpljujuće i stresno djelovati na organizam ili nakon njih.

Zašto je važno reagirati u slučaju umora?

Umor i osjećaj iscrpljenosti ne treba zanemarivati i prepustiti slučaju, posebice ako potraju. To su simptomi koji upućuju na to da je prijeđena granica izdržljivosti, fizičke ili psihičke, te da tijelo potrebuje oporavak bez obzira na to što je tijelu prouzročilo stres. Utjecaj stresora na organizam, ma kakve oni prirode bili, ne možemo izbjeći, ali možemo ublažiti njihove posljedice.

Zašto su važne nadbubrežne žlijezde?

Za reakciju tijela na stresore zaduženi su hormoni nadbubrežnih (adrenalnih) žlijezdi koji pomažu svladati sve zahtjeve koje svakodnevica postavlja pred nas. Stoga sposobnost prilagodbe stresu ovisi o funkciji nadbubrežnih žlijezdi i regulaciji kortizola, glavnog hormona stresa.

Poznato je da pretjerani napori postavljeni pred organizam, kao i ubrzan i stresan stil života, mogu rezultirati neuravnoteženom proizvodnjom kortizola, a to se u konačnici može odraziti na cijelo tijelo i dovesti ne samo do dugotrajnog umora i osjećaja iscrpljenosti već i do niza simptoma u endokrinom, gastrointestinalnom, imunosnom i neurološkom sustavu.

Kako Adrenomaxx® pomaže?

Adrenomaxx® je snažna i sinergistička formula s važnim nutrijentima koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, regulaciji hormonske aktivnosti i sposobnosti organizma da prevlada stres.

- Ekstrakt svetog bosiljka (Ocimum sanctum) s najmanje 2,5 % ursolične kiseline

- Ekstrakt sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticosus) s najmanje 0,8 % eleuterozida

- Ekstrakt opnastog kozlinca (Astragalus membranaceus) s najmanje 20 % polisaharida

- Vitamin B6 pridonosi regulaciji hormonske aktivnosti

- Pantotenska kiselina pridonosi normalnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona i nekih neuroprijenosnika

- Vitamini B3 i B12 pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava

- Magnezij pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti

 

Uputa za upotrebu: 1 - 3 kapsule dnevno uz obrok, prema potrebi.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Napomene: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu.

Šifra artikla: 99867690 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 75,00 kps

Jedinična cijena: € 0,31 / kps


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.