Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Aderma Exomega D.E.F.I. emolijentna krema 200 ml

Aderma Exomega D.E.F.I. emolijentna krema 200 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 19,91

svakodnevna njega za atopičnu i vrlo suhu kožu dojenčadi, djece i odraslih; sterilna kozmetika

Smanjuje suhoću. Umiruje iritacije. Hipoalergena.

EXOMEGA D.E.F.I emolijentna krema je glatke teksture koja vraća osjećaj ugodnosti, vrlo se lako nanosi i brzo upija. Može se koristiti za njegu lica i tijela (bebe, djeca i odrasli). Njezina visoka podnošljivost na koži testirana je pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na atopičnoj koži.

NAČIN PRIMJENE:

Nanijeti jednom do dva puta dnevno. Nakon svakog nanošenja, uklonite bilo koji ostatak proizvoda s kapice i zatvorite tubu. Kapica može promijeniti boju tijekom uporabe, ali to ne utječe na kvalitetu proizvoda. Možda ćete morati pritisnuti malo jače tubu u odnosu na ostale standardne tube da bi proizvod izašao. To je normalno.

Formulirana tako da smanji rizik od alergijskih reakcija.

 

Sterilna emolijentna njega s aktivnim biljnim ekstraktima, koja sadrži samo najvažnije sastojke za smanjivanje suhoće i umirivanje iritacija kod atopične i vrlo suhe kože, proizvedena je jedinstvenim procesom koji uključuje nekoliko postupaka:

1. Sterilizacija tijekom proizvodnje

2. Patentirani sustav hermetičkog zatvaranja tube s proizvodom - D.E.F.I system (Device for Exclusive Formula Integrity)

3. Odabir samo neophodnih sastojaka 
Ovaj jedinstveni proces omogućuje vrlo strog odabir formule proizvoda za higijenu i njegu kože s minimalnim brojem neophodnih sastojaka visoke čistoće i odlične podnošljivosti, a bez dodatka tvari koje iritiraju kožu. Također omogućuje i eliminaciju nepotrebnih sastojaka, potencijalnih iritansa i alergena: parabena, ostalih konzervansa i tvari koje djeluju kao konzervansi, parfema ili emulgatora.

A-DERMAEXOMEGA proizvodi nove generacije sadrže dvije originalne patentom zaštićene djelatne tvari:

ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih tvari, ciljano regulira otpuštanje upalnih medijatora (tvari koje uzrokuju iritaciju kože)

Filaxerin® - jedinstvena i originalna kombinacija tvari koja potiče sintezu filagrina i omega 6 masnih kiselina - obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj i smanjuje suhoću kože.

Šifra artikla: 99880873

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 99,55 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.