Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Las Chicks Bronze - kokos, 150 ml

Las Chicks Bronze - kokos, 150 ml

Proizvođač: Magdis

€ 16,98

Bronze, instant bronzing tropical tan (lime&green tea) tonirani je “pekmez” bogat karotenoidima iz ulja mrkve i oraha, te njegujućim uljima nevena i masline. Ubrzava proces tamnjenja i postizanje brončane puti u kratkom vremenu, čak i kada sunce nije jako. Hidratizira, štiti i pomaže obnavljanju kože te je nakon nanošenja koža svilena, meka i lagano tonirana. Ugodnog je mirisa po kokosu i bademu koji kožu energizira i učvršćuje.

Napomena: Nanijeti na čistu i suhu kožu prije izaganja suncu te nakon kupanja. Preporuča se za kožu koja je otporna na sunce ili je već postigla preplanuli ten. Ne preporuča se osobama osjetljive kože i svijetle puti kao ni djeci. Ne sadrži umjetne zaštitne filtere.

 

Las Chicks su GMO free proizvodi koji ne sadrže umjetne zaštitne filtere, parabene, sintetičke mirise i boje, te nisu testirani na životinjama.

100% prirodnog podrijetla!

Šifra artikla: 99882051

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 113,20 / l


Kategorije: Ostalo - Sunce, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.