Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

D-manoza, 50 g (Nature Supplies)

D-manoza, 50 g (Nature Supplies)

Proizvođač: Nature supplies

€ 32,85

D-manoza je vrsta jednostavnog šećera po kemijskom sastavu slična glukozi, koja se dobiva iz prirodnih sokova određenih vrsta voća. Krajem 80-tih godina u SAD je otkriveno da prisustvo D-manoze brzo i uspješno uklanja infekcije urinarnog trakta koje su najčešće uzrokovane bakterijom Escherichia Coli.

D-manoza djeluje tako što se čvrsto vezuje na površinske izdanke bakterije E. Coli, čak puno jače nego što se E. Coli lijepi na ljudske stanice. Cilj tretmana je postići zadovoljavajuću razinu manoze u urinu, kada se stanice E. Coli obložene D-manozom odlijepljuju s unutrašnjih stijenki urinarnog trakta i mlazom urina izbacuju van iz tijela.

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

Šifra artikla: 99882716

Sadržaj: 0,05 kg

Jedinična cijena: € 657,00 / kg


Kategorije: Problemi s mokraćnim sustavom, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.