Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Vitality Omni Biotic Metabolic, 112 kapsula

Vitality Omni Biotic Metabolic, 112 kapsula

Proizvođač: Vitabiotics

€ 37,76

Omni Biotic® METABOLIC

Ako sa strogim kalorijskim kontrolama i športskim aktivnostima ne možete utjecati na vašu pretilost, onda je možda “glavni krivac” vaša crijevna flora. U znanstvenim istraživanjima se dokazalo, kako pretili ljudi u svojim crijevima imaju puno veći broj specijalnih bakterija, koje čak iz lista salate crpe znatni broj kalorija i koje pohranjuju kao masne jastučiće za „loša vremena“.

Omni Biotic® METABOLIC nastao je kao rezultat istraživanja u kojem se uspio razviti dodatak prehrani koji izjednačava omjer „mršavljujućih“ bakterija (bakteroida) i „debljajućih“ bakterija (firmikuta). OMNi BiOTiC® metabolic kombinacija je zdravih crijevnih probiotskih bakterija i prebiotika od jabučnog pektina. Jednom kapsulom probiotika unosite u svoja crijeva 1 milijardu (!) važnih i nužnih klica bakteroidne vrste koje pomažu pri odstranjivanju prekomjernih firmikuta i time ponovo uspostavljaju optimalnu ravnotežu bakterija u crijevima. (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, Enterococcus faecium).

Prebiotik-jabučni pektin ima posebno važni učinak: dobar je izvor hrane za bakteroidne klice OMNi BiOTiC® metabolica i služi za njihovo bolje i brže razmnožavanje u crijevima.

Omni Biotic® METABOLIC se zalaže za optimalnu crijevnu floru i pravilno iskorištavanje hrane u crijevima. Tako se i “Jo – jo” efekt isključuje povećanjem „mršavljujućih“ bakterija i istjerivanjem „debljajućih“ bakterija zato što kod izjednačenog omjera bakterija ne može ponovo doći do poremećaja u metabolizmu.

Crijevna flora u ravnoteži

Način primjene: Dnevno s puno vode popiti 2 probiotične kapsule navečer prije spavanja i 2 x 3 kapsule jabučnog pektina prije jela.

Omni Biotic® METABOLIC ima još više prednosti- ne sadrži šećer, životinjske bjelančevine, gluten, mlijeko, kvasac i laktozu!

Šifra artikla: 99882693

Sadržaj: 112,00 kps

Jedinična cijena: € 0,34 / kps


Kategorije: Mršavljenje, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.