BABE 10% Urea losion za tijelo 500 ml

BABE 10% Urea losion za tijelo 500 ml

Proizvođač: Neopharm

€ 23,90

OBNAVLJAJUĆI LOSION ZA TIJELO ZA JAKO SUHU, GRUBU KOŽU ILI KOŽU KOJA SE LJUŠTI.

Sprječava gubitak vlage kroz kožu, potičući njezinu hidrataciju. Pomaže vratiti razinu hidratacije kože, pružajući trenutni osjećaj ugode. Zajedničkim djelovanjem uree i sojinog ulja daje koži mekoću. Lagane teksture, brzo se upija.

Urea, glavni sastojak ovog obnavljajućeg losiona, kozmetički je aktivni sastojak koji sprječava gubitak vlage kroz kožu, omogućujući učinkovitiju, dublju hidrataciju i smanjujući ljuštenje kože. Dizajniran za dubinsku hidrataciju i obnavljanje vrlo suhe kože ili kože koja se ljušti, ovaj losion za tijelo s 10% uree također sadrži shea maslac i sojino ulje, dva sastojka koji će vašoj koži pružiti njegu, olakšanje i ugodu. Losion za obnavljanje koji možete koristiti svakodnevno kao hidratantnu kremu za tijelo ili za ona područja na kojima primijetite vrlo suhu, grubu kožu ili kožu koja se ljušti.

 

Šifra artikla: 0100014887 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.