BABE pediatric Sun Superfluid SPF50 50 ml

BABE pediatric Sun Superfluid SPF50 50 ml

Proizvođač: Neopharm

€ 29,90

Hidratantna krema za sunčanje za lice s visokom zaštitom za bebe i djecu. Njena super-lagana tekstura lako se razmazuje i upija, ne ostavlja bijele tragove i ne peče za oči.

Fotoprotekcija je važna 365 dana u godini, ali je posebno važna za dječju kožu. Za zaštitu kože na njihovom licu preporučujemo Super Fluid SPF50 za djecu. Krema za sunčanje za lice posebno formulirana za osjetljivu kožu beba i djece.

Jedna od glavnih karakteristika je super-lagana, brzo upijajuća tekstura koja ne ostavlja bijele tragove i ne peče za oči. Idealna za učinkovitu primjenu na dječjoj koži na brz, praktičan i jednostavan način. S prebiotikom za aktiviranje prirodne obrane kože i ponovno uspostavljanje funkcije barijere, te s aktivnim sastojcima poput pantenola, karnozina i hijaluronske kiseline. Proizvod koji se može ponovno nanijeti tijekom izlaganja kože vanjskim uvjetima, u praktičnom formatu za ponijeti bilo gdje.

Šifra artikla: 0100014933 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - Sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.