BABE deo roll on 24h 50 ml

BABE deo roll on 24h  50 ml

Proizvođač: Neopharm

€ 10,95

Neutralizira i sprječava neugodan miris tijela 24 sata. Omogućuje koži da prirodno diše. 0% alkohola. Ne nadražuje. Obogaćen bisabololom za umirivanje i omekšavanje kože. Ne prlja odjeću. Blagi miris. Formula prikladna za cijelu obitelj (iznad 8 godina). Kompatibilan s prirodnim mikrobiomom kože.

Dugotrajna dnevna zaštita od znoja i tjelesnog mirisa. Formulirano s kompleksom protiv neugodnih mirisa koji aktivno neutralizira miris tijela, dopuštajući koži da prirodno diše. Njegova formula uključuje prebiotičke aktivne sastojke koji poštuju mikrobiom kože, kao i bisabolol, koji umiruje i omekšava područje ispod pazuha. Ne sadrži alkohol pa neće iritirati kožu, a njegova blaga aroma pružit će ugodan osjećaj čistoće. Njegova prilagođena formula čini ga savršenim dezodoransom za cijelu obitelj, pogodan je za dječake i djevojčice od 8 godina.

Šifra artikla: 0100014890 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dezodoransi, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.