Uriage EAU THERMALE H.A Booster Serum 30 ml

Uriage EAU THERMALE H.A Booster Serum 30 ml

Proizvođač: Uriage

€ 31,90

HIDRATIZIRA, POPUNJAVA I ZAGLAĐUJE
Sadrži hijaluronsku kiselinu u koncentraciji od 1,5%. Ovaj aktivni sastojak omogućuje stvaranje zaštitnog filma na površini. Bore od dehidracije su zaglađene, a koža postaje blistava i podatna.
• Hijaluronska kiselina srednje/male molekularne mase: hidratizira (ograničava gubitak vode), popunjava (efekt "spužve" koji imobilizira velike količine vode).
• Hijaluronska kiselina vrlo male molekularne mase: vraća koži tonus i elastičnost (stimulira fibroblaste koji su izvor prirodnog stvaranja hijaluronske kiseline u dermisu).
- RESTRUKTURIRA I ŠTITI
Formula je obogaćena Aquaxyl-om i ekstraktom cvijeta bijelog sljeza, pojačavaju hidrataciju svih slojeva kože i štite ju od vanjskih agresija.
- VISOKA TOLERANCIJA
Uz svoje hidratantne prednosti, Uriage termalna voda omekšava i umiruje sve tipove kože, čak i najosjetljiviju zahvaljujući kombinaciji dva ekskluzivna Uriage patenta (LN Modul i Barrier patent): oni štite i jačaju prirodnu obranu kože.

Šifra artikla: 0100013695 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.