Bionike Triderm Lenil Palpebral krema 15 ml

Bionike Triderm Lenil Palpebral krema 15 ml

Proizvođač: BIONIKE

€ 17,75

Ova lagana krema sadrži AD-Resyl, hijaluronsku kiselinu, ceramide i karite maslac. Patentirani sastojak AD-Resyl umiruje crvenilo, ljuskanje kapaka i nadražaj kože oko očiju. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ceramidima i karite maslacu, krema štiti, njeguje i obnavlja zaštitnu barijeru izrazito tanke i osjetljive kože kapaka i područja oko očiju. Proizvod je pogodan u slučajevima preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal, kao i za osobe preosjetljive na konzervanse, gluten i njegove derivate.

 

Ova lagana krema sadrži AD-Resyl, hijaluronsku kiselinu, ceramide i karite maslac. Patentirani sastojak AD-Resyl umiruje crvenilo, ljuskanje kapaka i nadražaj kože oko očiju. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ceramidima i karite maslacu, krema štiti, njeguje i obnavlja zaštitnu barijeru izrazito tanke i osjetljive kože kapaka i područja oko očiju. Proizvod je pogodan u slučajevima preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal, kao i za osobe preosjetljive na konzervanse, gluten i njegove derivate.

Krema za perokularni dermatitis.

Krema koja pomaže kod crvenila, deskvamacije i svrbeža kapaka.

Ima umirujuća i omekšavajuća svojstva, pruža trenutačno olakšanje i pomaže u sprječavanju suhoće i iritacije kože.

Sadrži AD-RESYL, Ceramide NG i hijaluronsku kiselinu

Vlaži, štiti i pomaže obnoviti barijeru kože.

Prikladno za djecu i odrasle.

Oftalmološki testiran.

Sastav: aqua (water), glycolic acid, dipotassium azelate, niacinamide, butylene glycol, pentylene glycol, myrtus communis leaf water, magnesium aluminum silicate, canola oil, succinic acid, sodium hydroxide, 4-t-butylcyclohexanol, xanthan gum, tocopheryl acetate, aminobutyric acid, sclerotium gum, lecithin, pullulan, caprylyl glycol, potassium cetyl phosphate, silica, lactic acid, propanediol, citric acid, trisodium ethylenediamine disuccinate

Uporaba: Nanijeti na kapke i nadraženo područje oko očiju, lagano razmazati i ostaviti da se upije. Nanositi na čistu kožu i ponoviti prema potrebi. 

Veličina: 15 ml

Šifra artikla: 0100013709 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.