SVR XERIAL 30 gel-krema za "guščju" kožu tijela 75ml

SVR XERIAL 30 gel-krema za "guščju" kožu tijela 75ml

Proizvođač: Laboratoires SVR

€ 19,99

Vrlo suha, gruba, zadebljana koža koja se ljušti: laktovi, koljena, šake, ruke. Urasle dlake i koža sklona keratozi pilaris.

SVR XERIAL 30 Gel-Crème za "guščju" kožu tijela uklanja područja zadebljane kože koja se ljušti, a istovremeno intenzivno hidratizira 48 sati zahvaljujući patentiranoj tehnologiji čiste ureje. Iz dana u dan smanjuje neravnu, kvrgavu teksturu kože i urasle dlačice. Koža je mekša na dodir i vidljivo glatkija. Otapajuća tekstura klizi na kožu i brzo se upija kako bi vam omogućila da se odmah obučete.

DOKAZANO SMANJENJE Hrapavosti 66% smanjenje crvenih mrlja i uraslih dlačica 91% je reklo da im je koža manje neujednačena (kvrgava tekstura, mali prištići, crvenilo itd.)

GARANTIRANA OBNOVA KOŽE 91% ih je reklo da im je koža mekša i glatkija 91% ih je reklo da im je koža trajno zaštićena i nahranjena

1 Korneometrijska mjerenja, 12 dobrovoljaca, suha koža

2 Kliničko bodovanje, 34 volontera, primjena dva puta dnevno tijekom 21 dana, % promjene

3 Samoprocjena, 34 volontera, primjena dva puta dnevno 21 dan, % zadovoljstva

Šifra artikla: 0100011786 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,07 l

Jedinična cijena: € 285,57 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.