Zelena glina ventilirana 500 g Argital

Zelena glina ventilirana 500 g  Argital

Proizvođač: Argital

€ 9,50

Sastav gline
Zelena glina je prirodna materija koja sadrži mnoge mineralne soli i oligoelemente. U glini ima silicija, aluminija, kalija, kalcija, natrija, magnezija, srebra, željeza, olova i bakra. Proizvodi se u granulama ili finom prahu a ovisno o sastavu i boji može biti zelena, crvena, žuta, plava i bijela.

Recepti :

Maske, oblozi i pakovanja od gline smiruju upale kože, odstranjuju akne, mitesere, sprečavaju crvenilo i fleke, poboljšavaju formiranje kolagena i elastina, koji su važni za što trajniji izgled mlade i svježe kože. Glina se miješa se biljnim i eteričnim uljima i hidrolatima, izbor kojih ovisi o tipu i stanju kože.

Kadu za kupanje napuniti vodom temperature 38ºC i dodati tri do četiri žlice gline. U kadi treba ostati najviše 15 minuta. Ovakva kupka ima izuzetno blagotvorno djelovanje na čitav organizam jer relaksira, otklanja umor i stres, a koža tjela postaje glatka, mekana i elastična.

Šifra artikla: 99888114 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 kg

Jedinična cijena: € 19,00 / kg


Kategorije: Njega lica - Normalna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.