ISDIN Sun Fotoprotect Fusion gel SPORT SPF50+ 100ml

ISDIN Sun Fotoprotect Fusion gel SPORT SPF50+ 100ml

Proizvođač: ISDIN

€ 23,90

Gel za zaštitu kože tijela od sunca za sportaše. Nudi trenutni osvježavajući učinak, a istovremeno štiti kožu nevidljivom zaštitom širokog spektra UVB / UVA zračenja.

Prikladna za nanošenje, nevidljiva tekstura koja se lako i brzo upija.

Idealan proizvod za zaštitu od sunca tijekom bavljenja sportom na otvorenom
Zahvaljujući laganoj teksturi i brzoj apsorpciji, idealna je zaštita od sunca tijekom bavljenja sportom. Vrlo se lako i jednostavno nanosi, a primjeren je i za dlakava područja te vlasište.

Wet Skin® tehnologija
Proizvod možete nanijeti i na mokru kožu, bez smanjenja zaštitnog faktora SPF ili učinkovitosti te bez bijelih tragova, a s istom razinom zaštite.

Učinak hlađenja
Kada primjenjujete Fusion Gel Sport, primijetit ćete osvježavajući efekt hlađenja, koji će vam pomoći da uravnotežite temperaturu tijela tijekom vježbanja.

Nanesite proizvod u obilnom sloju na suhu kožu 30 minuta prije izlaganja suncu.

Ponovno nanesite onoliko puta koliko je potrebno i najmanje svaka 2 sata, čak i na mokru kožu. Smanjujući količinu nanesenog proizvoda, smanjuje se faktor zaštite. Bebe i djecu ne izlažite direktno suncu. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. U slučaju dodira s očima, isperite s puno vode. Čuvajte proizvod izvan dohvata djece.

Šifra artikla: 0100014321 Dodaj u košaricu

Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.