ISDIN Sun Fotoprotector Pediatrics Transparent Spray Wet Skin SPF50 250ml

ISDIN Sun Fotoprotector Pediatrics Transparent Spray Wet Skin SPF50 250ml

Proizvođač: ISDIN

€ 27,90

Pediatrics Transparent Spray Wet Skin SPF 50 je zaštita za osjetljivu kožu djece i beba. S visokom UVB i UVA zaštitom, hidratantnim svojstvima i lakoćom nanošenja na mokru kožu, ovaj prozirni sprej pruža cjelovitu njegu i zaštitu. Bez mineralnih ulja i mirisa, pedijatrijski i dermatološki testirano, sigurno je za svakodnevnu upotrebu na tijelu.

Prije upotrebe dobro protresite. Obilno nanesite na kožu na udaljenosti od najviše 5 cm od kože, 30 minuta prije izlaganja suncu. Nakon nanošenja, proizvod ravnomjerno razmažite dok se potpuno ne upije.
Primjer: obilno poprskajte u linijama i temeljito utrljajte kako biste osigurali jednoliko pokrivanje. Ponovite nanošenje svaka 2 sata i nakon znojenja, plivanja, kupanja ili brisanja ručnikom te tijekom izlaganja suncu. Ako nanesete manju količinu, zaštitni faktor je niži.

Bebe i djecu ne izlažite izravnoj sunčevoj svjetlosti. Pedijatri i dermatolozi preporučuju da bebe i djecu ne izlažete izravnoj sunčevoj svjetlosti i da ih odgovarajuće zaštitite (odjeća, pokrivala za glavu, sunčane naočale i sredstva s visokim zaštitnim faktorom). Kod beba koristite sredstvo za zaštitu od sunca na nepokrivenim područjima (lice i gornji dio dlanova) tijekom posrednog izlaganja suncu. Za djecu stariju od 6 mjeseci. 

Šifra artikla: 0100014322 Dodaj u košaricu

Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.