ISDIN Sun Fotoprotector Fusion Water Pediatrics SPF 50+ 50ml

ISDIN Sun Fotoprotector Fusion Water Pediatrics SPF 50+ 50ml

Proizvođač: ISDIN

€ 24,90

Krema za sunčanje lica u vodenoj fazi za djecu. Pogodan za +6 mjeseci.

  • Ultralagana krema za sunčanje s visokim UVB/UVA SPF50 posebno formulirana za djecu.
  • VISOKA UV ZAŠTITA SPF50 UVA i UVB zaštita - procijenjena u laboratorijima u stvarnim uvjetima visokog sunčevog zračenja.
  • NE IRITIRA OČI - Procijenjeno pod oftalmološkom kontrolom.
  • OPTIMALNA TOLERANCIJA - Ultralagana tekstura trenutnog upijanja i intenzivne hidratacije bez tragova. Pogodno za sve tipove kože. Bez mirisa. Ispitano pedijatrijski i dermatološki. Hipoalergeno: formulirano za smanjenje rizika od alergija.
  • MOKRA KOŽA - Može se nanositi na mokru kožu.
  • Upozorenje: Pedijatri i dermatolozi preporučuju da ih ne izlažete izravno suncu i da ih adekvatno zaštitite kapom, sunčanim naočalama, odjećom i kremom za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom posebno formuliranom za njihovu kožu.

Način upotrebe: Obilno nanijeti na suhu ili mokru kožu, trideset minuta prije izlaganja suncu. Ponovno nanesite svaka 2 sata i nakon znojenja, plivanja ili sušenja ručnikom. Nanošenjem manje količine proizvoda od preporučene, zaštitni faktor će se smanjiti.

Šifra artikla: 0100014327 Dodaj u košaricu

Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.