Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

SVR Topialyse sensitive emolijentna krema za atopičnu kožu, 200 ml

SVR Topialyse sensitive emolijentna krema za atopičnu kožu, 200 ml

Proizvođač: Laboratoires SVR

€ 21,95

Emolijentna krema za nadoknadu lipida i obnovu kože, te za ublažavenje iritacija i svrbeža kod atopijskog dermatitisa.

NAMJENA

Emolijentna krema za nadoknadu i obnovu lipida te za ublažavanje iritacija i svrbeža kod atopijskog dermatitisa. Za lice i tijelo. Za vrlo suhu, netolerantnu i kožu sklonu atopiji. Za bebe, djecu i odrasle.

GLAVNI SASTOJCI

Ekskluzivna i učinkovita formula: kompleks ceramida i omega 3, 6 i 9 masnih kiselina koji potiče sintezu lipida, imunoregulirajući peptid iz riže i ekstrakt sladića koji ima umirujuće djelovanje. Ublažava svrbež, štite od vanjskih utjecaja restrukturirajući i obnavljajući zaštitnu barijeru kože te umanjujući razvoj bakterija.

NAČIN UPORABE

Nanijeti na čistu kožu lica i tijela. Postupak ponoviti onoliko često koliko je potrebno. Preporuča se koristiti nakon pranja s Topialyse Sensitive gelom za pranje atopične kože.

SPECIFIČNOSTI

Bez parabena, fenoksietanola, mirisa i boje. Hipoalergeno, proizvod dermatološki ispitan na atopičnoj koži. Smanjuje svrbež za 85%*. *Studija zadovoljstva proizvodom provedena s 360 dobrovoljaca 2006. g..

Šifra artikla: 99885083

Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.