Uriage Bariesun Mat fluid SPF50+ 50ml

Uriage Bariesun Mat fluid SPF50+ 50ml

Proizvođač: Uriage

€ 24,70

BARIESUN MAT SPF50+ FLUID kombinira visokoučinkoviti filterski kompleks i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprječavanje oštećenja stanica i foto-starenje uzrokovano UVA, UVB zrakama i plavim svjetlom.
Posebno razvijen za mješovitu do masnu kožu, ovaj matirajući fluid pruža vrlo visoku zaštitu od sunca od UVA i UVB zraka. Njegova lagana formula jamči učinak protiv sjaja, brzo upijanje i kontinuiranu hidrataciju.

Zaštita oceana i EKO-ODGOVORNI PRISTUP:
Predanost planeti:
Neobjavljene in vivo studije izravno na koraljnom grebenu, kao i studije o morskom planktonu provedene su u partnerstvu s istraživačkim jedinicama u Francuskoj i Novoj Kaledoniji kako bi se provjerila sigurnost proizvoda Bariésun u oceanima. Bariésun poštuje koralje i oceane.

Dermatološki laboratoriji Uriage članovi su globalnog pokreta 1% ZA PLANET, etička obveza podrške nevladinim organizacijama koje rade za dobrobit okoliša, donirajući 1% profita linije Bariésun diljem svijeta.

Ekološko dizajnirano pakiranje:
Manji čep: 9% manje plastike
Kartonska kutija koja se može reciklirati, materijal dolazi iz održivih šuma

Značajke
Kompleks za filtriranje UVA-UVB zraka — [BARIESUN PATENT] – [PATENT SLAĐA] — Glicerin — Upijajući prah — Akvaspongini [Aquaspongines] — Lagana tekstura — Protiv sjaja — Nekomedogeno — Dermatološki ispitano

Šifra artikla: 0100014553 Dodaj u košaricu

Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.