Neostrata Resurface Glycolilc Renewal Smoothing Cream 40g

Neostrata Resurface Glycolilc Renewal Smoothing Cream 40g

Proizvođač: Neostrata

€ 40,85

Hidratantna krema kombinira glikolnu i limunsku kiselinu kako bi smanjila vidljive znakove starenja kože. Glikolna kiselina ciljano djeluje na punoću, tonus i volumen kože tako da bore postaju zaglađenije. Formulirana je uz optimalni pH i visoku koncentraciju kako bi glikolna kiselina učinkovito i precizno prodirala u kožu i svela iritaciju na minimum. Osim toga, AHA kiseline potiču eksfolijaciju i obnavljaju kožu te vidljivo zaglađuju grubu kožu.

Nanesite malu količinu Glycolic Renewal Smoothing kreme na lice i vrat svaki dan nakon čišćenja. Ako ste prvi put koristili glikolnu kiselinu, počnite koristiti ovu piling kremu za lice jednom svaki drugi dan i postupno prijeđite na upotrebu dva puta dnevno u razdoblju od 1 do 2 tjedna.

Stručni savjet: Ne zaboravite SPF! Kada koristite režim pilinga kao što je The Resurface Collection, krema za sunčanje bitan je dio rutine zdrave kože i može pomoći u zaštiti od budućih oštećenja kože, kao i spriječiti rak kože. Obilno nanesite kremu za sunčanje 15 minuta prije izlaganja suncu i ponovno je nanesite barem svaka 2 sata.

Upozorenje na opekline od sunca: ovaj proizvod sadrži alfa hidroksi kiselinu (AHA) koja može povećati osjetljivost vaše kože na sunce, a posebice mogućnost opeklina. Koristite kremu za sunčanje, nosite zaštitnu odjeću i ograničite izlaganje suncu dok koristite ovaj proizvod i tjedan dana nakon toga.

Šifra artikla: 0100014575 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.