Biovitalis Super SAN oralni sprej 20ml

Biovitalis Super SAN oralni sprej 20ml

Proizvođač: Biovitalis

€ 10,39

Super SAN je oralni sprej za brže uspavljivanje i bolji san kod nesanice, jet lag-a i nakon noćnog rada. Sadrži melatonin, vitamin B6 i ekstrakt poljskog maka.

Sadrži ksilitol. Bez glutena, šećera, alkohola, bojila i umjetnih aroma. Osvježavajućeg okusa mente

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om. 

Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

Način primjene: Bočicu snažno protresti i primijeniti 2 raspršivanja ispod jezika neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Blagotvorni učinak u slučaju nesanice postiže se uzimanjem 1 mg melatonina (2 raspršivanja) kratko prije spavanja, a u slučaju jet lag-a minimalnim unosom 0,5 mg melatonina (1 raspršivanje) prije spavanja na prvi dan putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Kod prvog korištenja potrebno je pritisnuti 3-4 puta prije no što se sadržaj počne raspršivati. Ukoliko se proizvod ne koristi duže vrijeme, pumpica za raspršivanje se može začepiti. U tom slučaju potrebno ju je isprati toplom vodom.

Trudnice, dojilje i djeca se prije korištenja ovog spreja trebaju savjetovati s liječnikom.

Super SAN nije preporučljivo koristiti prije upravljanja strojevima ili vozilima.

Šifra artikla: 0100014735 Dodaj u košaricu

Kategorije: Stres, nesanica i depresija, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.