La Roche-Posay Anthelios Wet Skin losion SPF50+ 200ml

La Roche-Posay Anthelios Wet Skin losion SPF50+ 200ml

Proizvođač: La Roche-Posay

€ 26,71

ANTHELIOS XL GEL ZA MOKRU KOŽU SPF50+ / UVA-PF 26 pruža širok spektar vrlo visoke zaštite (UVA, UVB) za lice i tijelo. To je nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu.

Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno prije izlaganja. Nanosite često i izdašno kako biste održali zaštitu, poglavito nakon znojenja ili brisanja ručnikom. Za vanjsku upotrebu.
Pretjerano izlaganje suncu je opasno. Čak i dok primjenjujete proizvod za zaštitu od sunca, jer on ne pruža 100% zaštitu. Malu djecu držite podalje od izravnog sunčevog zračenja.

Osvježavajući i lagani gel koji se vrlo lako nanosi na morku ili suhu kožu, nemastan. Neljepljiv. Kad se nanosi na mokru kožu, ne ostavlja bijele tragove.
Sadrži termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay.

TEHNOLOGIJA WETSKIN, nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu.

 

Šifra artikla: 0100014187 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dermokozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.