Yasenka Carbonal 1200 30 kapsula

Yasenka Carbonal 1200 30 kapsula

Proizvođač: Yasenka

€ 12,90

Aktivirani medicinski ugljen je najbolji nespecifični intestinalni adsorbens koji je netoksičan i nerastvoriv, odnosno ne metabolizira se u organizmu. Njegova primjena ne utječe na želučani kiselinu i motilitet crijeva, a nuspojave nakon korištenja su rijetke čak i u slučajevima primjene u visokim dozama.

Zahvaljujući svojoj velikoj apsorptivnoj površini ima sposobnost djelatno apsorbirati velik broj organskih i anorganskih otrova te s njima tvori stabilne komplekse koji će spriječiti njihovu daljnju razgradnju u gastrointestinalnom traktu.  Iz organizma se izlučuje nepromijenjen stolicom koju boji u crno.

 

SASTOJCI: Aktivni ugljen; želatina (goveđa); bojilo: crni željezov oksid.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI1 kapsula3 kapsule
Aktivni ugljen 400 mg 1200 mg

UPUTE ZA UPOTREBU: Po potrebi uzeti jednu kapsulu do tri puta na dan nakon ili između obroka. Proizvod je namijenjen odraslima i djeci od treće godine. Radi lakšeg uzimanja kapsulu je moguće otvoriti i sadržaj pomiješati s vodom.
NAPOMENE: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.
UPOZORENJA: Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda.
Zbog velike aktivne apsorpcijske površine ovog proizvoda može se umanjiti djelovanje nekih lijekova ili dijetetskih pripravaka. Primjena ovog pripravka može izazvati normalnu tamnu stolicu.
UVJETI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi do 25°C na suhom mjestu zaštićenom od svjetla, u dobro zatvorenoj bočici.

Šifra artikla: 0100014602 Dodaj u košaricu

Kategorije: Dodaci prehrani za detoksikaciju i izlučivanje tekućine, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.