Natural Elements Vitamin B2 Active 25mg 90 kapsula

Natural Elements Vitamin B2 Active 25mg 90 kapsula

Proizvođač: Natural Elements

€ 14,90

Vitamin B2, riboflavin, dio je kompleksa vitamina B i od velike važnosti za snažan živčani sustav i metabolizam energije. Dolazi u ljudskom tijelu kao koenzim u dva aktivna oblika: kao flavinadenindinukleotid (FAD) i flavinmononukleotid (FMN), kojeg zovemo riboflavin 5'-fosfat, a koji pretvara hranu u energiju.

 

Riboflavin ima ulogu u pretvaranju ugljikohidrata u ATP (adenozin trifosfat), koji je ključan za skladištenje energije u mišićima. Ljudsko tijelo ga koristi za normalno funkcioniranje i održavanje zdravlja kože, kose i noktiju.

 

Također, vitamin B2  ima  bitnu ulogu u aktivaciji drugih vitamina B, kao i u sintezi crvenih krvnih zrnaca te metabolizmu masnoća i glukoze. Pomaže tijelu da pravilno i brzo apsorbira željezo i vitamin B6.

 

Natural Elements proizvod "Vitamin B2 active" sadrži riboflavin 5'-fosfat, aktivni oblik vitamina B2, koji omogućuje njegovu veću apsorpciju i bioraspoloživost u odnosu na nekoenzimske oblike.

        

   1 kaps.  %PU*
Riboflavin 5'-fosfat  25mg  1786%

 

Odrasli, 1 kapsula dnevno uz obrok.

Šifra artikla: 0100014695 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,17 / kps


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.