Remescar krema protiv spuštenih kapaka 8ml

Remescar krema protiv spuštenih kapaka 8ml

Proizvođač:

€ 37,50

Remescar krema protiv spuštenih kapaka je krema namijenjena za brzo i jednostavno podizanje spuštenih kapaka, instant korektivna njega kože. Koncentrirana i učinkovita formula s prirodnim zatezačem pruža vidljive rezultate već nakon 3 minute, a dovoljno je nježna za svakodnevnu upotrebu, stoga se može jednostavno upotrebljavati za sitne korekcije tijekom cijelog dana. Ako se pojavi nadraženosti ili preosjetljivost kože (crvenilo, bol itd.), prekinuti upotrebu proizvoda i posavjetovati se sa svojim liječnikom ako simptomi potraju dulje od 48 sati. Ne upotrebljavati na oštećenoj koži. Upotrijebite proizvod samo na neoštećenoj, zdravoj, neinficiranoj koži.

Upotreba

1. korak: Nježno operite lice i osušite ga tapkanjem. Nanesite hidratantnu kremu ili kremu za područje oko očiju (koja nije na uljnoj bazi) na čistu i suhu kožu te pričekajte minutu ili dvije dok se potpuno ne upije u kožu 2. korak: Istisnite na prst količinu proizvoda veličine zrna riže; manje od toga neće biti dovoljno, a više je obično previše i neće se potpuno upiti u kožu što može uzrokovati osjetljivost kože 3. korak: Lagano utapkajte kremu u pregib gornjeg kapka i potom je zagladite od unutarnjeg prema vanjskom dijelu oka. 4. korak: Za postizanje najboljih rezultata, zadržite bezizražajno (opušteno) lice i zatvorene oči na 3-4 minute, dok se proizvod ne osuši. 5. korak: Uklonite proizvod tako da tretirano područje isperete vodom i osušite tapkanjem.

Šifra artikla: 0100014445 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.