Biota intima 15 kapsula

Biota intima 15 kapsula

Proizvođač:

€ 17,90

Biota intima kapsule su jedini i prvi vaginalni imunoprobiotik na svjetskom tržištu koji u svom sastavu ima čak 6 laktobacila i dva imunomodulatora: laktoferin i vitamin D.

Zahvaljujući inovativnoj formuli, kapsule imaju četvorostruko djelovanje: štite vaginalni, urinarni i probavni trakt od bakterijskih i gljivičnih infekcija, istovremeno djelujući snažno na imunološki sistem, što je potvrđeno znanstvenim istraživanjima.

BIOTA intima kapsule imaju široku primjenu zbog jedinstvenog sastava i četvorostrukog djelovanja: istovremeno jačaju imunološki sistem i blagotvorno djeluju na vaginalnu floru, urogenitalni i crijevni trakt.

BIOTA intima® kapsule namijenjene su ženama sklonim čestim vaginalnim i urinarnim infekcijama.

Osobama na terapiji antibioticima. Prije, poslije i u toku terapije dovoljna je primjena BIOTA intima kapsula, drugi probiotik nije potreban jer 6 laktobacila, laktoferin i vitamin D  zajednički štite vaginalni, urinarni i crijevni trakt.

Ženama na terapiji kontraceptivima, kao i onima koje imaju spiralu.

Nosiocima HPV virusa oba spola.

Nosiocima herpes simpleks genitalnog virusa oba spola.

Pacijenticama koje imaju endometriozu.

Pacijenticama kojima je dijagnostikovana Helikobakter pylori infekcija.

Način primjene: 1 kapsula dnevno, pola sata prije ili 2 sata nakon obroka, uz dosta vode.

Pakiranje: 15 kapsula

Šifra artikla: 0100014370 Dodaj u košaricu

Kategorije: Intimna njega, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.