Supradyn energija 2 x 30 tableta PROMO

Supradyn energija 2 x 30 tableta PROMO

Proizvođač: Bayer

€ 31,80

Supradyn® Energija je multivitaminski pripravak s mineralima i koenzimom Q10, koji služi kao dodatak prehrani tijekom cijeloga dana.

Temelj Supradyna je cjelovita suvremena formulacija oblikovana prema potrebama našeg organizma za ključnim mikrohranjivim tvarima kako vitaminima, tako i mineralima. Supradynu je dodan i koenzim Q10. Supradyn® Energija je multivitaminski i multimineralni pripravak posebno prilagođen potrebama odraslih osoba i mladih starijih od 14 godina.

Preporuča se za sprječavanje ili otklanjanje nedostatka vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji se javlja zbog različitih uzroka, povećane potrošnje ili smanjenoga unosa u organizam. Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u metabolizmu, njihov primjeren unos osobito je važan kod posebnih okolnosti: rast, starost, iscrpljenost, posebni načini prehrane, tjelesni napor, zlouporaba alkohola, pušenje i posebna stanja kod kojih postoji povećana potreba za vitaminima i mineralima.

Supradyn® Energija sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji su tijelu potrebni za normalno funkcioniranje, te uz uravnoteženu prehranu pomaže održavanju vitalnosti, podržava energetske procese potrebne za obavljanje svakodnevnih zadaća. Ljudi koji, u tjelesnom ili intelektualnom smislu, žive aktivno ili vrlo intenzivno, svoju učinkovitost mogu poboljšati zdravim načinom života koji uključuje i uravnoteženu prehranu te dovoljan unos vitamina i minerala. Sportaši imaju povećane potrebe za energijom, vitaminima i mineralima, zato moraju posebno voditi računa o njihovom dostatnom unosu u organizam. Sadržaj vitamina i minerala temelji se na preporučenim dnevnim unosima (PDU) kakve predlažu Europsko vijeće i National Research Council USA. Vitamini su nužno potrebne hranjive tvari. Između ostalog sudjeluju u procesima metabolizma i reguliraju ih. Tako npr. biotin pomaže kod metabolizma bjelančevina, ugljikohidrata i masnoća, vitamin C ima važnu ulogu pri nastajanju kolagena za normalno djelovanje kože, a pantotenska kiselina pri sintezi i metabolizmu pojedinih prenositelja živčanih impulsa.

Šifra artikla: 0100014359 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.