NovExpert Plumped skin 42 kapsule

NovExpert Plumped skin 42 kapsule

Proizvođač: Novexpert

€ 33,59

Ekskluzivni kompleks sastavljen od titriranih biljnih ekstrakata, vitamina i elemenata u tragovima za djelovanje iznutra na kliničke znakove starenja kože: gubitak čvrstoće i elastičnosti, fine linije i bore.

Učinkovitost dokazana kliničkim ispitivanjima*:

Plumping: popunjavanje brazdi – ukupni učinak “popunjavanje udubina”.

Protiv bora: zaglađivanje površinskog reljefa i smanjenje bora

Čvrstoća: poboljšanje čvrstoće kože

Elastičnost: ugodnija i podatnija koža.

Za hidriranu i popunjenu kožu, suha koža, bore.

Uporaba: Za vidljivu i trajnu učinkovitost preporučujemo uzimanje 2 kapsule dnevno tijekom 9 tjedana (što odgovara 3 pakiranju).

Naše kliničke studije provedene su u tom trajanju (56 dana ili približno 2 mjeseca), stoga možemo jamčiti učinkovitost. To također odgovara vremenu koje je potrebno da hranjive tvari dođu do vaše kože (jer ih drugi organi mogu iskoristiti), da se promjene dogode i da budu vidljive.

Zatim, kako biste održali učinak, omogućili vašem tijelu da se navikne na novi način rada i ne biste izazvali naglu promjenu, savjetujemo vam da nastavite s liječenjem dobrih mjesec dana (1 pakiranje) uzimajući 1 kapsulu dnevno.

Čuvati izvan dohvata male djece. Konzumirati kao dio raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Konzervacija: Čuvati na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od svjetlosti. Kapsule iz doypacka možete pretočiti u drugi spremnik pod uvjetom da je čist, vodootporan i neproziran.

Vrijeme uzimanja: Uz veliku čašu vode izvan obroka.

Mjere opreza i kontraindikacije: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Rezervirano za odrasle. Iz predostrožnosti, ne preporučujemo ovaj dodatak prehrani trudnicama i/ili dojiljama. U slučaju patologije, uzimanja lijekova ili bilo koje druge zdravstvene specifičnosti obratite se zdravstvenom djelatniku.

Veličina: 42 kapsule 

Šifra artikla: 0100014367 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.