SpermidineLIFE Boost+ 30 vrećica

SpermidineLIFE Boost+ 30 vrećica

Proizvođač:

€ 89,38

Spermidin je prirodni poliamin i nalazi se u gotovo svim našim stanicama. S godinama se smanjuje sadržaj spermidina u stanicama. Prirodni CelVio® Complex sastoji se od ekstrakta pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina i drugih fitokomponenata.

spermidineLIFE® Boost+ sa 3 mg prirodnog spermidina sadrži najvišu dozu za dugotrajnu upotrebu te tako podržava posebno opterećene stanice. Vrećice su savršene za putovanja i mogu se lako integrirati u svakodnevni život.

U fazama stresa ili s godinama, tijelo često treba dodatnu podršku. Stoga, s spermidineLIFE® Boost+, količina spermidina sada je povećana na 3 mg po dnevnoj dozi. Kao proizvod u vrećici, lako se integrira u svakodnevni život i jednostavno se otopi u vodi ili umiješa u piće ili obrok, dodatno potičući obnovu stanica.

Cink ima ulogu u normalnoj sintezi DNA i proteina, podržava normalnu kognitivnu funkciju te štiti stanice od oksidativnog stresa. Također, sudjeluje u procesu diobe stanica.
Tiamin pridonosi normalnom metabolizmu energije.

Sadržaj jedne vrećice jednom dnevno, otopiti u čaši tekućine (125 ml) i popiti. Navedena dnevna količina potrošnje ne smije se prekoračiti.

Ekstrakt pšeničnih klica visokog sadržaja spermidina. Sok od jabuke u prahu. Limunov sok u prahu.Sredstvo za otpuštanje: trikalcijev fosfat. Boja: narančasta. Cinkov glukonat. Limunska kiselina za zakiseljavanje. Tiamin hidroklorid.

Šifra artikla: 0100014263 Dodaj u košaricu

Kategorije: Stres, nesanica i depresija, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.