Eterično ulje Mirta 10ml Bioeterica

Eterično ulje Mirta 10ml Bioeterica

Proizvođač: Pranarom

€ 31,19

Organsko eterično ulje mirte, zelene 10 ml

Opojni i osvježavajući miris koji olakšava disanje, umiruje i opušta. Eterično ulje mirte poznato još kao „anđeoska voda“, koristi se u proizvodnji parfema i u medicinske svrhe. Njena protuupalna svojstva također umiruju respiratorne upale izazvane alergijskim reakcijama.

Eterično ulje mirta, zelena umiruje i pomaže kod nespavanja. Eterično ulje mirta bistri um, opušta i otklanja mentalni umor.

Za njegu kože: Djeluju na masnu kožu, otvorene pore. Također djeluje kao antiseptik. Ulje zelene mirte može se staviti na rane, prištiće i čireve.

U difuzeru se dobro slaže s eteričnim uljem: ravensara, bergamot, ružmarin, lavanda, eukaliptus radiata i eukaliptus limunski.

Oprez: Ne preporučamo korištenje tijekom prva 3 mjeseca trudnoće niti nerazrijeđeno na koži – maksimalna dozvoljena količina 1,5%.

KVALITETA

ORGANSKO – Certificirano kao 100% organsko od strane Ecocert Greenlife prema COSMOS standardu dostupnom na http://COSMOS.ecocert.com

Botanički i biokemijski definirano eterično ulje. Nije GMO, nije testirano na životinjama.

NAMJENA

Raspršivanje u prostor putem aroma difuzora ili nebulizatora.

Kozmetička sirovina. 

SIGURNOST

Samo za vanjsku upotrebu. Ne koristiti nerazrijeđeno direktno na koži te izbjegavati kontakt s očima.

Držati izvan dohvata djece. Ne koristiti eterična ulja kod djece mlađe od 5 godina. Konzultirati liječnika prije upotrebe eteričnog ulja za vrijeme trudnoće.

Bioeterica proizvodi nisu namijenjeni dijagnosticiranju, liječenju ili sprečavanju bolesti. Informacije koje pružamo ne predstavljaju medicinski savjet. Za bilo kakve zdravstvene tegobe posavjetujte se s liječnikom ili drugim zdravstvenim stručnjakom.

Šifra artikla: 0100009542 Dodaj u košaricu

Kategorije: Eterična ulja, Aromaterapija i homeopatija


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.