Kal Stomach Acid Defense 60 kapsula

Kal Stomach Acid Defense 60 kapsula

Proizvođač: Kal

€ 29,12

Sastojci: ingver, snježna gljiva, žižula, slatki sladić, magnolija, mandarina, zeleni limun, vegetarijanska celulozna kapsula, punilo maltodekstrin, zgušnjivač arapska guma, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Upute za upotrebu: uzimati 2 kapsule, najbolje uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ovaj proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, osobama s poremećajem kardiovaskularnog sustava i žućnim kamencima. Vremensko ograničenje primjene za slatki sladić i magnoliju: ne duže od 4 tjedna u kontinuitetu. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Šifra artikla: 0100008900 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,49 / kps


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.