Septozinc kapi za oko 10ml

Septozinc kapi za oko 10ml

Proizvođač: unimed

€ 6,79

Otopina za ispiranje oka sa snažnim antivirusnim i antibakterijskim, dezinficirajućim djelovanjem.

SeptoZINC je sterilna, izotonična otopina za ispiranje koja sadrži antiseptički i sinergijski djelujuće tvari cinkov glukonat i benzalkonijev klorid, koji imaju dezinficirajuće djelovanje na oko (antibakterijsko i antivirusno).

SeptoZINC se koristi kao preventivna terapija u početnom stadiju razvoja infekcije ta kao dodatna terapija u slučaju liječenja infekcije oka antibioticima.

 

SeptoZINC mogu koristiti odrasli, adolescenti i djeca starija od 1 godine. Ako se istodobno primjenjuju bilo koje druge kapi ili mast za oko, poželjno ih je nanijeti u oko najmanje 5 minuta nakon nanošenja proizvoda SeptoZINC.

Korištenje / Indikacije: Proizvod se koristi za prevenciju razvoja upalnih procesa oka te kao dodatna terapija u slučaju infekcija koje se liječe antibioticima. Budući proizvod ima dezinficirajuće djelovanje, koristi se za ispiranje oka prilikom upada stranih tijela, prašine, pijeska ili drugih čestica u oko.

Sastojci: Natrijev klorid 7,5 mg u 1 ml, benzalkonijev klorid 0,2 mg u 1 ml (0,02) cinkov glukonat, kalijev klorid, magnezijev klorid heksahidrat, kalcijev klorid dihidrat, natrijev citrat, pročišćena voda.

Način uporabe i čuvanje: 1 kap 3 puta na dan, u donju konjunktivalnu vrećicu. Trajanje primjene je individualno.

Šifra artikla: 0100009455 Dodaj u košaricu

Kategorije: Očni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.