EUCERIN ANTI-PIGMENT KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU 15ML

EUCERIN ANTI-PIGMENT KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU 15ML

Proizvođač: Beiersdorf

€ 37,78

Eucerin Anti-Pigment krema za područje oko očiju kombinira moćne aktivne sastojke koji djeluju na različite načine kako bi pospješili sjaj kože, smanjili hiperpigmentacije te učinkovito posvijetlili i zagladili područje oko očiju. Sadrži thiamidol, djelotvoran i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacija smanjenjem proizvodnje melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje te ostavlja osjećaj svježine i odmorenosti. Hijaluronska kiselina smanjuje natečenost i zaglađuje fine linije i bore. Oligopeptidi stimuliraju kolagensku mrežu kože za čvršću strukturu kože. Krema se lako i precizno nanosi na područje oko očiju i ima rashladni metalni aplikator za optimalnu učinkovitost. Za samo dva tjedna vidljivi su prvi rezultati, a koža postaje glađa i ujednačenija te svježeg i probuđenog izgleda.

Upotreba

Istisnite količinu veličine zrna graška na metalni aplikator i njime nanesite kremu iznad i ispod oka Masirajte s unutarnje strane područja oko očiju, prema van Prstima tapkajte područje oko očiju dok se formula u potpunosti ne upije Njegu s thiamidolom koristite maksimalno četiri puta dnevno

Sastojci

Thiamidol suzbija hiperpigmentaciju i njezino ponovno formiranje na način da utječe na smanjenje proizvodnje melanina u koži. Thiamidol je ključni sastojak u Eucerin Anti-Pigment liniji njege te klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna te se poboljšavaju uslijed redovite primjene.

Šifra artikla: 0100013820 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega lica - Hiperpigmentacije, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.