New Nordic hair volume 90 tableta

New Nordic hair volume 90 tableta

Proizvođač: NEW NORDIC

€ 55,08

Hair Volume je dodatak prehrani na bazi ekstrakta jabuke s prirodnim sadržajem procijanidina B2, kao i jedinstvenog sastava biljaka i vitamina. Tableta također sadrži proso, preslicu, biotin, cink i bakar koji hrani folikule dlake iznutra. Biotin i cink pomažu u održavanju normalne kose. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose.

Rezultati kliničke studije: Hair Volume tablete su klinički dokumentirane i ispitane na ženama u dobi od 32 do 52 godine.

Rezultati:

1. Debljina kose se značajno povećala nakon samo 2 mjeseca

2. Broj dlaka značajno se povećava nakon samo 2 mjeseca

3. Poboljšanje stanja kose i općenito zdravija, ljepša i sjajnija kosa

New Nordic je stvorio liniju za njegu kose, s najfinijim prirodnim sastojcima, koja kosu ostavlja čistom, punom i sjajnom. Potpuno nova rutina ljepote koja podržava ekosustav vaše kose i iznutra i izvana. Cijela serija ima jedinstvenu prednost njege vaše kose ekskluzivnim sastojcima za ljepotu vrhunske kvalitete. To je u svakom pogledu čisti luksuz, začinjen učinkovitim, prirodnim, moćnim biljnim ekstraktima koji se također koriste u Hair Volume™ tabletama. Stvoren s ljubavlju prema prirodi, sadrži samo blage, aktivne i hranjive sastojke koji su pomno odabrani zbog svog učinka, svojstava i prirodnog mirisa. Nadalje, svi proizvodi su bez parabena, SLS/SLES sulfata i silikona. Linija za njegu prikladna je za sve tipove kose i mogu je koristitI muškarci i žene svih dobnih skupina.

Ljepota iznutra - 1 tableta dnevno potiče zdrav volumen kose aktiviranjem životnih procesa stanica folikula dlake

Prednosti - Podržava zdravu kosu, normalan rast kose, snagu i pigmentaciju kose dok smanjuje ispadanje kose

Prirodni izvori - Mikronutrijenti i biljni ekstrakti poput biotina, procijanidina B2 ekstrahiranog iz crvenih jabuka i ekstrakta prosa bogati su vitaminima, mineralima i aminokiselinama

Čisti sastojci - Formulirano bez konzervansa, umjetnih aroma ili boja, bez GMO-a i bez soli, glutena, kvasca, soje i mliječnih proizvoda

Proizvedeno Švedskoj - Uzimajući najbolje od tradicionalne medicine i biološke znanosti, dobivamo visokokvalitetne, čiste sastojke za stvaranje dodataka prehrani koji čine vaše tijelo zdravije.

Zemlja porijekla: Švedska

Uporaba: Uzmite jednu tabletu dnevno s čašom vode. Za optimalan učinak preporučujemo uzimanje najmanje tri mjeseca. Po potrebi ih možete uzimati i kontinuirano tijekom cijele godine.

Napomena: Preporučena dnevna količina ili doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. 

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece! Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom o njihovoj primjeni. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Veličina: 30 tableta ili 90 tableta 

Šifra artikla: 0100013121 Dodaj u košaricu

Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.