Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Solgar Kompleks za žene 50 kapsula

Solgar Kompleks za žene 50 kapsula

Proizvođač: Solgar

€ 44,08

Snažni biljni kompleks za pomoć u menopauzi
jedinstvena i pažljivo uravnotežena kombinacija biljaka koje dokazano djeluju na smanjenje neugodnih simptoma menopauze
kod navala vrućine, noćnog znojenja, psihičke napetosti i nesanice
povoljan učinak na kardiovaskularni sustav
Pakiranje:
Bočica sa 50 kapsula
Kompleks za žene sadrži sastojke čija je djelovanje usmjereno na estrogen i LH, najvažnije hormone koji utječu na razvoj i intenzitet simptoma menopauze. Anđelika, cimicifuga i konopljika svojim aktivnima sastojcima doprinose stvaranju ravnoteže između estrogena i LH, čime ublažavaju simptome menopauze kao što su navale vrućine, noćno znojenje, palpitacije ili napetost. Cimicifuga, također, upotpunjuje pozitivan učinak kozlinca i soje na kardiovaskularni sustav, što se manifestira smanjenjem krvnog tlaka i masnoća u krvi, povoljnim kardiotoničkim učinkom i smanjenjem psihičke napetosti. Povećana produkcija interferona omogućuje bolji imunološki odgovor na infekcije. Sikavica djeluje na simptome starenja svojim protektivnim učinkom na jetru, čime stimulira detoksikacijske i antioksidativne mehanizme te brže obnavljanje kože.
pogodno za vegane
proizvod ne sadrži šećer, sol, kvasac, pšenicu, mliječne sastojke niti sastojke životinjskog porijekla te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja

Šifra artikla: 99951825

Kategorije: PMS i menopauza, Trudnice, dojilje i žensko zdravlje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.