Haradent zeolit prah za zube 80g

Haradent zeolit prah za zube 80g

Proizvođač:

€ 18,05

HARADENT – ZEOLITNI ZUBNI PRAH
Pranje zubi je svakodnevni ritual, no je li sama pasta za zube dovoljna? Iz laboratorija domaće kompanije Elbi medikal stiže novi proizvod, zeolitni zubni prah HARADENT. Haradent je 100 % pročišćeni klinoptilolit (zeolit). Zeolit je mineral vuklanskog podrijetla. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje. Prirodni je ionski izmjenjivač pa učinkovito čisti organizam tako što iz tijela uzima pozitivno nabijene čestice toksina i vezuje ih unutar rešetkaste strukture.
Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Dokazano je da zeolit djeluje kao antioksidant, detoksikator i zaštitinik imuniteta.
Zeolit nalazi primjenu kod stomatoloških problema, kao što su paradentoza i plak te kod bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine ali služi i za svakodnevnu higijenu usne šupljine.
Haradent štiti od paradentoze, karijesa, plaka, kamenca te upala usne šupljine te je izvrstan za svakodnevnu higijenu zubi i usne šupljine kako odraslih, tako i djece.

Šifra artikla: 0100009713 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,08 kg

Jedinična cijena: € 225,63 / kg


Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.