Med s dodatkom propolisa 2, 450 g

Med s dodatkom propolisa 2, 450 g

Proizvođač: Radovan Petrović

€ 31,23

Ova medna mješavina sadrži najveću dopuštenu koncentraciju ekstrahiranog propolisa, stoga je prije upotrebe potrebno konzultirati ljekarnika ili proizvođača. Namijenjena je isključivo odraslima iznad 16 godina starosti.
Sastojci:
(u 100 grama): 
livadni med 55g
tinktura propolisa 20g
cvjetni prah 25g
Namjena:
Za povećanje vitalnosti organizma.
Koristi se u izuzetno teškim slučajevima pada imuniteta i složenijih, dugotrajnijih upalnih procesa te kod malignih bolesti. U kombinaciji s liječničkom terapijom daje iznimno dobre rezultate pri oporavku.
Med s dodatkom propolisa i Med sa dodatkom propolisa 2 mogu se kod odraslih osoba koristiti istovremeno s Tinkturom od propolisa i Uro tinkturom, ovisno o vrsti zdravstvenih problema. Važno je naglasiti da obje navedene medne mješavine štite probavni trakt od mogućih oštećenja uzrokovanih dugotrajnim uzimanjem vrlo jakih lijekova.
Mješavine se za optimalan rezultat moraju koristiti 4-6 mjeseci, a kod zahtjevnijih stanja organizma i do 2 godine.
Medna mješavina je dostupna u pakiranju od 450 grama.
Uporaba:
Djeca od 2 do 16 god: u konzultaciji s proizvođačem.
Odrasli: 2 do 3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu.
Uzimati poslije jela.
Napomena:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.

Šifra artikla: 99961213 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 kg

Jedinična cijena: € 62,46 / kg


Kategorije: Na bazi propolisa, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.