NovExpert Trio Zinc vodica u spreju 150ml

NovExpert Trio Zinc vodica u spreju 150ml

Proizvođač: Novexpert

€ 10,45

Trio Cink vodica u spreju zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja, umirivanja i matiranja, zauzima posebno mjesto među proizvodima za čišćenje i njegu kože. Za razliku od ostalih proizvoda, može se koristiti više puta dnevno, za različite namjene.

Ova pročišćena formula s jednostavnom primjenom garantira trenutno djelovanje na kožu sklonu nepravilnostima. Borite se protiv opsesije aktivnim djelovanjem! 

 

SASTOJCI: Aqua (Water)°, Zinc Gluconate°, Zinc PCA°, Zinc Lactate°, Nitrogen°

° 100% sastojaka prirodnog podrijetla.

Ekološka i organska kozmetika certificirana od ECOCERT Greenlife-a zasnovane na ECOCERT standardu dostupnom na http://cosmetiques.ecocert.com.

Popisi sastojaka korištenih u sastavu proizvoda Novexpert redovito se ažuriraju. Prije upotrebe proizvoda, pročitajte popis sastojaka na ambalaži kako biste provjerili jesu li sastojci prikladni za vašu upotrebu.

 

Držite 30 cm od lica, zatvorite oči i 2 do 3 puta poprskajte lice. Ostavite da djeluje 10 sekundi, a zatim osušite. Može se koristiti: 

 

  • kao tonik nakon čišćenja kože
  • za trenutno matiranje
  • za osvježenje kože
  • kao fiksator šminke
  • Trio Cink vodica u spreju može se koristiti u bilo koje doba dana za trenutno čišćenje i matiranje kože bez efekta isušivanja. Sve to napravite za 16 sekundi: Prskajte 3 sekunde, ostavite 10 sekundi da djeluje i lagano osušite još 3 sekunde.

Šifra artikla: 0100008933 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 69,67 / l


Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.