Kal maximum NK cells 60 tableta

Kal maximum NK cells 60 tableta

Proizvođač: Kal

€ 57,75

• potpora imuno-sustava

U našem organizmu neprestano se vodi bitka s raznim virusima, bakterijama, parazitima i raznim okolišnim otrovima. Za obranu od takvih “napadača” zadužena je krvna plazma u čiji sastav ulaze crvene i bijele krvne stanice. Postoji više vrsta bijelih krvnih stanica, a neke od njih zajedničkim imenom zovemo NK stanice [natural killer - “prirodni ubojica”]. Takve stanice imaju više uloga, ali najvažnija je zaštita organizma od bolesti.
Maximum NK Cells™ je proizvod namijenjen jačanju imuniteta te povećanju broja NK stanica. Svojim djelovanjem podiže staničnu energiju na visoku razinu i uspješno pomaže organizmu u borbi protiv bakterijskih i virusnih zaraza. Prirodni sastojci iz stabla Ariš i nekoliko vrsta gljiva (Reishi, Shiitake i Maitake) izvrsno pojačavaju učinak. Važno je spomenuti i beta glukan – najjači antioksidans koji aktivira bijela krvna zrnca da napadaju uzročnike infekcija i tumora te tako štiti organizam.
Osim što preparat utječe na jačanje imunološkog sustava, vrlo je djelotvoran kod pročišćavanja organizma te usporava proces starenja, odumiranje i mutaciju tjelesnog tkiva i stanica.

Šifra artikla: 99982836 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,96 / tbl


Kategorije: Imunostimulatori, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.