Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Kal cal-mag liquid malina

Kal cal-mag liquid malina

Proizvođač: Kal

€ 23,74

• prevencija i poboljšanje zdravlja, kostiju i zubi
• prevencija osteoporoze

Na jednostavniji i ukusniji način daje idelan omjer kalcija i magnezija u tekućem obliku.
Tekući oblik idealan je za potpuniju apsorpciju i lakšu upotrebu. Također je pogodan za trenutačno djelovanje kod osoba koje imaju probavnih smetnji te kod grčenja mišića, a također je jednostavan za korištenje starijim osobama i onima koji imaju problema s gutanjem tableta.
Znanstvenim istraživanjima utvrdilo se da je najbolji omjer kalcija i magnezija 2:1. Kalcija ima u količini od 600 mg, a magnezija 300 mg.
Ova dva minerala dijele podjednaku važnost u našem tijelu. Utvrđeno je da kalcij kao dodatak prehrani djeluje bolje kada se kombinira s vitaminima i mineralima koji inače prirodno funkcioniraju zajedno s kalcijem u organizmu. Magnezij potpomaže apsorpciju kalcija i uz njega je važan sudionik u održavanju zdravog krvožilnog sustava.
U preparat je dodano 300 IU (internacionalnih jedinica) vitamina D koji će osigurati apsorpciju kalcija, te uz paratiroidni hormon regulirati njegovu razinu u krvi.

Na tržištu postoji u tri različita okusa malina, ananas i naranča.

Šifra artikla: 99960735

Sadržaj: 0,47 l

Jedinična cijena: € 50,51 / l


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.