Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Kal cal/mag/zinc 100 tableta

Kal cal/mag/zinc 100 tableta

Proizvođač: Kal

€ 15,53

• formula za zdravo koštano tkivo i reporoduktivni sustav

Kalcij je mineral koji je važan za izgradnju kostiju i zubi te za normalnu kontrakciju srčanih i svih ostalih mišića u organizmu. Neophodan je za zgrušavanje krvi, normalnu funkciju nervnog sustava i zdravo zacijeljivanje rana. Zbog nedovoljne količine kalcija u organizmu propadaju kosti, zubi, desni, lome se nokti, razvija se artritis i bol u nogama, a trajanje ciklusa kod žena znatno je produljen.
Magnezij smanjuje komplikacije kod porođaja, doprinosi stvaranju majčinog mlijeka, poboljšava pravilan razvoj centralnog nervnog sistema i reproduktivnih organa, a potreban je za probavu hrane. Neki od simptoma nedostatka magnezija su paraliza, slabi ligamenti, alergije te napadi epilepsije.
Cink je mineral koji ublažava simptome disfunkcije prostate u smislu normaliziranja stvaranja sjemene tekućine, dok primjena cinka kod žena može pridonjeti lakšoj regulaciji menstrualnog ciklusa. Ako u vašoj prehrani nisu povremeno zastupljene namirnice koje su bogat izvor ovog minerala kao što su jaja, janjetina, kamenice, gljive ili ribe, preporuča se primjena ovog proizvoda kao preventiva ili terapija za nadoknadu deficita ove skupine minerala.

Šifra artikla: 99893286

Sadržaj: 100,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,16 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.