Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Kal beta carotene 25,000 iu 50 caps

Kal beta carotene 25,000 iu 50 caps

Proizvođač: Kal

€ 12,73

• za zaštitu kože od negativnog utjecaja UV zraka

Beta-karoten je pigment koji se nalazi u žutom i narančastom voću te u tamno zelenom povrću (npr. špinat) koji se u tijelu pretvara u vitamin A.
Vitamin A i beta-karoten su ključni u borbi protiv slobodnih radikala i uništavanju kancerogenih tvari (koje dovode do raka), pomažu protiv srčanih oboljenja te smanjuju nivo kolesterola. Vitamin A je vrlo važan i za očuvanje zdrave kože, kostiju, noktiju i zubi te je imperativan za stvaranje imunoglobulina (vrste obrambenih stanica). Sprječava noćno sljepilo i rješava kožne poremećaje (akne i ispucanost kože) jer obnavlja epitel (prvi sloj kože). Kao i vitamin E, beta-karoten usporava proces starenja, ali je važno napomenuti da antibiotici i laksativi koji smanjuju kolesterol u krvi smanjuju i njegovu učinkovitost.
Nedostatak beta-karotena je ozbiljan problem jer dovodi do raka dojke, jajnika, pluća i prostate, kao i do ateroskleroze i PMS-a. KAL-ov Beta Carotene je dodatak prehrani koji nadopunjava nedostatak vitamina A u tijelu, a osim što djeluje preventivno, pomaže i kožnim poremećajima te osobama koje se izlažu sunčevim zrakama.

Šifra artikla: 99980016

Sadržaj: 50,00 kps

Jedinična cijena: € 0,25 / kps


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.