Eterično ulje muškatni oraščić 10ml Pranarom

Eterično ulje muškatni oraščić 10ml Pranarom

Proizvođač: Pranarom

€ 10,25

Muškatni oraščić najviše se koristi kao začin u kulinarstvu te u jesenskim i zimskim kulinarskim slasticama. Eterično ulje muškatnog oraščića ima drvenastu, pikantnu aromu. Koristi se za regulaciju probave i dišnog sustava, za zdravlje mišića, zglobova i miran san.

Eterično ulje muškatnog oraščića često se dodaje u razne mješavine za terapeutske svrhe zbog svog mirisa, naročito u jesen i zimu. Preporučujemo dodati muškatni oraščić tijekom zimskih blagdana u aroma difuzere, sapune, sprejeve za osvježenje i čišćenje prostora. Aromaterapeuti koriste ulje za zdravlje zglobova, mišića i probavnog sustava. 

Mjere opreza: Ne koristiti ulje tijekom trudnoće, za djecu i starije. Ako se pretjerano koristi ulje ono može prouzročiti privremene psihotropne efekte, glavobolje i mučnine zbog sadržaja miristicina. Međutim Pranaromovo eterično ulje muškatnog oraščića sadrži vrlo malu dozu istog te je mnogo sigurnije za uporabu.

Maksimalno razrijediti za odraslu osobu: 5%.

Šifra artikla: 0100007741 Dodaj u košaricu

Kategorije: Eterična ulja, Aromaterapija i homeopatija


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.