Propolis alkoholni sprej 20 ml Radošević

Propolis alkoholni sprej 20 ml Radošević

Proizvođač:

€ 10,80

Propolis je najjači prirodni antibiotik i antioksidans. Propolis djeluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite tako da ih uništava ili sprječava njihov rast i razvoj. Veže slobodne radikale u organizmu. Izvrstan za imunitet u svako doba godine.

  • Propolis je smjesa biljnih smola, balzama, flavanoida, flavona, eteričnih ulja, minerala, enzima i voska.
  • Flavonoidi su upravo ti, čija biološka vrijednost ima visok antioksidacijski i imunostimulacijski potencijal, zbog kojih im se pripisuje sposobnost prevencije i pomoći u akutnim stanjima bolesti, ali i kod kroničnih oboljenja.
  • Propolis nakon redovite upotrebe iznivelira sve biološke procese u organizmu i uskladi međusobno rad štitnjače, srca, krvi i krvnog tlaka, regulira probavu i u nevjerojatnoj mjeri jača imunitet organizma.
  • Sadržaj: bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%, 98% pročišćeni ekstrakt propolis.

  • Propolis je bezalkoholna otopina, postotak suhe tvari propolisa je 10%. Nakon otapanja dobiven je 98% pročišćeni ekstrakt propolisa. Standardiziran je na udio flavonoida – galangin kojega ima 425 mg/100ml. Pakiran je u ultravioletno miron staklo koje sprječava prodiranje svjetlosti i utjecaj na kvalitetu proizvoda.

NAČIN UPOTREBE: Doziranje: Djeca 2-6. godine: 2x2 raspršivanja u usnu šupljinu.

  • Djeca 6-10. godine: 3x2 raspršivanja u usnu šupljinu.
  • Djeca iznad 10. godine i odrasli: 5x2 raspršivanja u usnu šupljinu.

PAKIRANJE: 20 ml

Šifra artikla: 0100007365 Dodaj u košaricu

Kategorije: Na bazi propolisa, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.