Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Glucosamine Phytocaps 750mg, 90 kapsula

Glucosamine Phytocaps 750mg, 90 kapsula

Proizvođač: Phytocaps

€ 28,04

GLUCOSAMINE PHYTOCAPS sadrži 750 mg glukozamin sulfata dobivenog iz hitinskog omotača morskih školjkaša, bez ikakvih dodataka, konzervansa ili boja.
Glukozamin je sastavni dio ljudskog tkiva, posebice hrskavice, kostiju, vezivnih tkiva i ligamenata. Molekule glukozamina sintetiziraju se u tijelu i obnavljaju hrskavicu u zglobovima i ostalim tkivima. Na žalost, stvaranje glukozamina smanjuje se s godinama, tako da je kod starijih osoba znatno reducirana sposobnost regeneracije zglobova. Uzimanjem GLUCOSAMINE kapsula nadoknadit će se nedostatak glukozamina u organizmu.
GLUCOSAMINE kapsule usporavaju trošenje hrskavice i potiču regeneraciju zglobova.
GLUCOSAMINE kapsule se preporučuju starijim osobama, osobama s degenerativnim promjenama zglobova i osobama s povredama i upalama zglobova, ligamenata, tetiva i veznog tkiva te se stoga posebno preporučuju sportašima.
Istraživanja su pokazala da GLUCOSAMINE kapsule treba uzimati kroz dulje vremensko razdoblje, po mogućnosti, kontinuirano ili terapiju ponavljati u razmacima. Organizmu treba vremena da obnovi hrskavičnu masu, tako da će povećana pokretljivost zglobova i smanjenje boli uslijediti već nakon 3-4 sedmice.

Način uporabe: Uzeti 2 puta dnevno 1 kapsulu nakon obroka.

Pakiranje: 90 kapsula à 750 mg glukozamin sulfata iz hitinskih omotača morskih školjkaša.

Šifra artikla: 99917883

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,31 / kps


Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.