Vitabiotics neuromind 30 kapsula

Vitabiotics neuromind 30 kapsula

Proizvođač: Vitabiotics

€ 19,50

Neuromind® Original je dodatak prehrani s ekstraktom ginkga, aminokiselinama, vitaminima i mineralima koji podupiru mentalne i kognitivne funkcije mozga. Uz željezocink i jod koji doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji formula sadrži veću količinu pantotenske kiseline koja doprinosi normalnim mentalnim performansamaVitamini B skupine doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i psihološkoj funkciji.

Fosfatidilkolin je izvor kolina, prekursora acetilkolina, neurotransmitera uključenog u proces učenja i memoriranja. Uz navedeno Neuromind sadrži L-glutation i fosfatidilserin. Na koji način djeluju u organizmu možete vidjeti u sažetku brojnih kliničkih studija na ovom linku.

Uz 25μg (1.000IU) vitamina D3, selen i cink, Neuromid će ujedno zadovoljiti dnevne potrebe organizma nutrijentima za dobar imunitet, normalnu funkciju štitnjače i brojne druge.

Odobrene zdravstvene tvrdnje

  • Željezo, cink i jod doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji.
  • Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim performansama.
  • Tiamin, niacin, riboflavin, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
  • Tiamin, niacin, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji.
  • Selen doprinosi normalnoj funkciji štitnjače.

Pakiranje: 30 tableta (za mjesec dana)

Način primjene: Uzeti jednu tabletu dnevno, uz obrok. Popiti s vodom ili nekim drugim napitkom. Tablete ne žvakati.

Napomene: Čuvati van dohvata male djece, na suhom mjestu i temperaturi do 25°C. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Šifra artikla: 0100014087 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.