Aderma Exomega control emolijentni sprej 200 ml

Aderma Exomega control emolijentni sprej 200 ml

Proizvođač: Pierre Fabre

€ 23,80

A-DERMA EXOMEGA CONTROL emolijentni sprej djeluje protiv grebanja. Trenutno umiruje suhu i ekcemu sklonu kožu. Kontrolira osjet nadražaja uzrokovan suhoćom kože. Bez parfema. Ultra-brzo nanošenje. Brza apsorpcija i oblačenje. Može se koristiti od rođenja, za lice i tijelo. Clean and Green opredijeljenost: Eko-dizajnirani proizvod. Formula sadrži 97 % sastojaka prirodnog podrijetla. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Raspršite s udaljenosti od 15 cm od kože i raširite, najmanje jednom dnevno.

Ne raspršivati u blizini očiju. Raspršite proizvod na dlanove prije nanošenja na lice.

Spremnik je pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrijava. Čuvati od izvora topline, vrućih površina, iskrenja, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Čuvati izvan dohvata djece. Ne bušiti ili spaljivati čak i nakon uporabe. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturi većoj od 50 oC/122 oF. Ne udisati. Koristiti na dobro provjetrenom mjestu.

Šifra artikla: 0100007671 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 119,00 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.